sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Britit, venäläiset, italialaiset, saksalaiset ja kanadalaiset täällä terve.

Yllä mainittuna siis kaikki maat, joiden kansalaisiksi meitä on tähän mennessä luultu.

Nyt pölähimmä Philadelphiaan eli Phillyyn. Tulimma junalla Washington D.C:stä. Mua väsyttää niin voi tulla vähän sekavaa tekstiä. Ja on nälkä. Pizzaa on tulossa, jos on. Se pizzamies ja minä ei ihan ymmärretty toisiamme eli saapa nähä mihin Kansasiin mää tein tilauksen.

Joo eli Baltimore käytiin juosten läpi. Ei juostu siksi että olis ollu kiire vaan siksi ku vähän pelotti. Kysyttiin hotellilta, että miten päästään eräälle nähtävyydelle kävellen ja saatiin ensinnäkin pitkä kummastunut katse, koska aiottiin siis kävellä. Täällä ei ihmiset kauheasti kävele. No, tyyppi neuvoi meille reitin ja sanoi, että kyseinen reitti on hieman pidempi, mutta turvallisempi. Että silleen. Hyvin se meni.

Lyhyen katsauksen jälkeen lähettiin Penn Stationille ootteleen veeärrää, eli junnaa Vasintton Dii Siihin. No ei menny ihan ku Strömsössä, eli ooteltiin semmoset reippaat kolome tuntia likaisella aseman penkillä. No ei se penkki oikeesti ollu kovin likainen mutta ite asema oli meleko nuhjunen. Vessassa odotti karmeat hajut ja ilmeisesti naisetkin olivat opetelleet seisaaltaan pissaamisen jaloa taitoa, kun reunukset olivat valkoisen sijaan keltaiset. Pahoittelen tätä mielikuvaa.
Näläkähän se sitten tuli ja asemalla oli yksi ainut baari, josta tilattiin pientä purtavaa ja osa otti muutaman drinksun, nääs hintaa juomilla oli hätäset 1 dollaria. Sitten tuli juna,myöhässä, mutta tuli kummiski. Matka kesti noin tunteroisen täpötäyessä junankopperossa, mutta oli mukava päästä lämpimään junnaan. Ku päästiin laiturille niin erään Teksasilaisen miehen kanssa naureskeltiin, kun junan eteiset oli umpijäässä ja lumen peitossa. Siis oikeesti, niinku ois pieneen lumilinnaan astunu. Herra nappas muutaman kuvan kyseisestä ilmiöstä ja jatkettiin omille teillemme.

Perillä Washingtonissa odotti kirpeä pakkanen ja pitkä taksijono. Majoituspaikkana oli yksi reissun parhaimmista, eli Courtyard Marriott Convention Center. Hyvää palvelua ja siisti huone. Sijainti myöskin parasta A-luokkaa. Koska kaupunki tarjoaa paljon nähtävää, herättiin jo kuudelta ei-niin-virkeinä ja lähdettiin tepsuttelemaan nähtävyyksille. Washington on yksi eniten odottamistani kohteista, koska mää tykkään kaikesta mikä liittyy jotenkin jenkkien lakijuttuihin ja poliisijuttuihin ja presidenttijuttuihin ja kaikkeen semmoseen issoon ja salaseen ja vaikutusvaltaseen ja sotajuttuihin. :):):):)
Matkalla nähtiin siis mm. Capitol Hill, the White House, Washington Monument ja FBI:n päämaja. Mää olin ihan täpinöissä ja valakosella mökillä aavistus kyyneltä tipahti ku mua niin jännitti.
Käveltiin aika pitkä reitti ja nälkähän se sieltä saapui. Löydettiin hyvä salaattibaari jossa nautittiin makoisat annokset. Tehtiin myös pientä shoppailua, jonka aikana minusta tuli superturisti ja ostin mm. Obama-krääsää. Kohta kotijääkaappia koristaa komeat magneetit! Me ollaan Siis Malisen Liisan kanssa ostettu joka kaupungista magneetti muistoksi.
Iltasella poikettiin myös eräässä, melko tuntemattomassa pikaruokaravintolassa jonka nimi oli joku McRonaldo tai jotain. Vartija ei vissiin tykännyt meikäläisisten kovaäänisestä naurusta kun hienovaraisesti saimme häädöt kyseisestä paikasta..

Nyt ollaan tultu siis junalla Philadelphiaan ja yövytään hotellissa nimeltä Courtyard Marriott Downtown. Koska kaikkia väsyttää ja lähtee niin levotonta vitsiä, niin ajateltiin painella nukkumaan ja nukkua ainaki yhdeksään!!! Jaakko haluais mennä uimaan, mutta altaalla on 2836 pikkulasta niin se e mahdu sinne poskiin. Huomenna kierrellään kaupunkia Ollin johdolla, koska Oletzoni on käyny täällä aiemminki. Se on meidän personal raineri huomenna.

P.S Niinalla on ikävä Vegasiin. Se laulaa kokoajan sitä Elviksen Viva Las Vegasia. Kannattaa muuten kattoa YouTubesta video Bellagion suihkulähteistä Con te partiron siivittämänä. Löytyy ku kirjoittaa jotain Bellagio water fountains Con te partiro. Oli mielettömän hienoja esityksiä siellä, meillä on myös muutama oma video kuvattuna.

Nyt me katsotaan Shawshank redemptionia ja nauretaan levottomina huonoille jutuille. Kohta me nukahetaan. Mää paan tähän loppuun jotain sekalaisia kuvia ku ei edelleen saada niitä uusia tänne purettua.

P.P.S Olli suosittelee YouTubesta laulua Aki Mäki - tämä yö, con te partiro.
Kyllä meillon hauskaa mä kerton teile!

Love, M
































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti