sunnuntai 20. tammikuuta 2013

The ShapeUp Club

Neljä suomalaista kulinaristia ruuan luvatussa maassa ei tiedä hyvää. Housuista napit paukkuu kun joka kulmalla on tarjolla jotain rasvassa uitettua ja kaikki on tietenkin king size, extra large, grande tai jotain muuta vastaavaa. Kohta suunnataan alakerran fitness roomiin ja altaalle kuluttaan äskeisiä fried chickenejä ja pizzoja, puhumattakaan viineistä, joita nautittiin lasi tolokulla wine tastingissa.

Ollaan siis jätetty San Francisco, aka Frisco (paikkaa ei siis saa paikallisten mukaan kutsua kyseisellä nimellä) ja saavuttu hieman pohjoisempana sijaitsevaan Napa Valley'yn. Me kiistellään täällä miten kyseinen sana kirjoitetaan. Mää olisin kirjoittanut varmaan vaan että Napa Valleyhiyn? Valleyyn? Vallyyn? Napa Väliin? Whatever, täällä ollaan.
Vaihteeksi saadaan nauttia hieman luksuksesta, eli majoituspaikkana Hawthorn Inn Suites by Wyndham. Jotain siis motellin ja hotellin välimaastosta, kallistuen kuitenkin mielestämme hotellin puoleen. Tänään on ollut erittäin lämmin ja aurinkoinen päivä, ja suunnattiinkin heti aamusta paikalliseen halpa-halliin, Walmartiin. Niinan kanssa etsittiin lounaaksi salaattia ja täytettyjä leipiä, tuloksetta. Kysyinkin myyjältä, että mistä saisimme kevyttä lounasta automatkalle. Vastaus oli; There is a Burger King around the corner, go there! Se siitä kevyestä lounaasta. Napattiin kuitenkin subit mukaan jotta jaksettiin seuraavalle etapille, Premium Outlettiin.
Outletista tehtiin taas mukavia löytöjä mukavin hinnoin varusteltuna! Premium Outleteista löytyvät siis useiden tunnettujen nimien liikkeitä, kuten Calvin Klein, GUESS, Tommy Hilfiger, Gucci, Michael Kors, Ralph Lauren jne jne. Kamppeita myydään reippaasti alennetuilla hinnoilla, esimerkiksi tänään löysin, taas, Calvinin laukun alta neljänkympin. Me likey.

Napassa käytiin heti majoittumassa motelliin/hotelliin ja jatkettiin nopeasti viinitilalle nimeltä Artesa. Maisemat olivat jälleen kerran uskomattoman kauniit ja suuuuria viinitiloja katsellessa silmä todella nautti näkemästään. Napan alueella on noin 350 viinitilaa ja Artesan valitsimme puhtaasti suositusten perusteella. Nääs majapaikkamme respassa on töissä ruotsalainen Linda, jonka kanssa Jaakko pääsi höpöttelemään ruotsiksi. Linda suositteli Artesaa ja antoi meille 2 in 1 alennuslipukkeet kyseiseen paikkaan.
Tilalla pääsimme maistelemaan noin 7 eri viiniä, ja toki saatiin aina hieman ekstraa kun Olli-Pekan kanssa hieman höpistiin maistattajan kanssa. Maistattajamme Jesus taisi haistaa eurooppalaisen rahan, kun rupesi viiniä siihen malliin lasiin kaatumaan, aina vain kalliimpaa laatua.. No, kyllähän me parit putelit ostettiin myymälästä mukaankin eli ei lainkaan hassumpi reissu. Suosittelemme siis lämpimästi viinitiloilla vierailua mikäli tänne päin sattuu saapumaan!
Jotenkin kummasti viineilyn jälkeen saapui ystävämme, hiukopalan nälkä ja suunnattiin hakemaan kanaa KFC:ltä. Täytyy kyllä sanoa, että ei ollu ihan meikäläisten sapuskaa. Isojen luiden päällä aavistus kanaa ja koko setti uitettu ensinnäkin rasvassa ja toisekseen paksussa BBQ-kastikkeessa. Vaikka kastike normaalisti meijän jengille maistuu, niin nyt ei päässyt tärppäämään. Sorry! Niin, ja kaiken hyvän lisäksi kanojen mukana tuli vielä monta purkkia dippikastikkeita sekä voita, siis voita päälle kaadettavaksi??

Nyt maata röhnötellään majapaikassamme ja koitetaan kerätä voimia, jotta jaksettais lähteä alakertaan salille ja uimaan. Mää epäilen kyllä että suunnataan suoraan sinne altaalle. Tai sitte vaan jäähään tähän. Röhnöttään.

Huomenna matka jatkuu Sacramentoon, jossa joudumme sanomaan hyvästit rakkaalle laivallemme, eli Chrysler Town and Country perhemobiilillemme <3

Meillä on kaikki nää tapletit ja ipponet täynnä kuvia, niin me ei saaha purettua vielä uusia kamerasta, joten päivitämme niitä tänne myöhemmin.
Hejdååååå!

Love, M ja loput ShapeUp Clubilaiset



1 kommentti:

  1. Nää teijjän teksit on nii kivvaa luettavaa! (:
    Tuntuu, että itekki saa ellää tuota teijän reissua : D Tai no ainaha mää oon siellä kärpäsenä katossa ;D
    -Mufasa

    VastaaPoista