keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Welcome to the motel California...

Jep jep. E-Z 8 Motel San Jose Int Airport Hotel = hyihyihyihyi iik apua oksennus. Haju huoneesta hiipi jo ulko-ovelle eikä näkymä sisällä hivellyt silmiä. Lyhyt katsaus naapureihin kertoi myös, että nyt on tultu paikalliseen get outta here as soon as fucking possible- gettoon. Viimeinen silaus saatiin kun ensin tapettiin ötökät seiniltä, bongattiin veret lampuista ja katosta sekä raotettiin päiväpeittoja. Alta paljastui ihmisen eritteitä, joita en tässä perheohjelmassa kehtaa erikseen mainita. Kassit autoon ja renkaat ulvoen lähti meikäläisen perhemobiili kohti seuraavaa motellia.

Noh, ennen tätä oksennusgettoa vierailimme kauniissa San Luis Obispossa, jossa motellimme tarjosi makiat unet ja lämmitetyn porealtaan. Aamupalalla tarjolla oli pullaa, muffinssia, sokeripullaa ja viineriä. Jotenki ei ihan maistunu.
Hyvissä ajoin lähdettiin etenemään ja hups vahingossa löydettiin Premium Outlet jossa tuhulattiin vähän Amerikan rahhaa. Muun muassa Malisen Liisa eli ystäväni Niina jätti uudet kenkänsä Obispoon, joten kenkäkaupasta oli pakko ostaa ihka uudet UGGit. Saatan varastaa ne myöhemmin.
Vahingossa ajettiin myös paikkaan nimeltä Pismo Beach, joka on kyllä yksi kauneimmista paikoista tähän saakka. Uskomaton ranta jatkuu silmänkantamattomiin ja ihmiset ovat ystävällisiä. En ihmettele, ei niissä maisemissa jaksa olla äkäinen. Löydettiin myös loistava kuvauspaikka ylhäältä kallioilta, jossa todella tunsi olevansa hyvin hyvin onnellinen tästä kaikesta. Sniffff.

Vierailimme myös Santa Cruzissa, jossa auto ilmoitti öljynvaihdosta. Ajoimme siis lähimpään Firestoneen, jossa vaihdon sanottiin onnistuvan ja kestokin olisi vain 30 min. No, tuntihan siinä meni. Samalla eräs paikallinen rouva kiinnostui meistä ja kysyikin, puhummeko venäjää. Oltiin jo pitkään keskenämme spekuloitu, miltä suomen kieli mahtaa kuulostaa ja sieltä se sitten tuli. Naisella oli isoäiti Siperiasta ja tiesi myös missä Suomi sijaitsee ja ensimmäisenä kysyi kuinka kylmä siellä on. Nainen otti Jaakon kaverikseen ja esitteli hänelle kuvat koko suvustaan ja ilmeisesti kertoi myös elämäntarinansa. Ihmiset on kyllä varsinkin täällä lännessä tosi avoimia, mikä on yksi suurimmista eroista esimerkiksi itään.

Koska turisteja ollaan, käytiin myös turistirysässä nimeltä Mystery Spot. Hintaa kaikki kuus dollaria plus rahastuksena parkkeeraus viis dolsua. Tour guidena toimi Nick, joka oli kyllä vetäny jotain muutaki ku pulukkaa. Ei siinä, ihan hauska mies ja kertoi omien sanojensa mukaan, and i quote; five dollar jokes for five dollar tour. Kiva nähtävyys turisteille, jotka Santa Cruziin sattuu eksymään.

Kiitos Lauralle joka luovutti meille etukortin Safeway-ketjuun. Viime reissullakin säästöä kertyi yhteensä 12 dollaria. Yay! Safeway on siis kauppa, josta ollaan ostettu mm.nopeita lounaita ajomatkoille ja hieman kosmetiikkaa. Halapaa.
Ehdottomasti täytyy suositella motelliketjua nimeltä Travelodge, joka ei toistaiseksi ole pettänyt. Todella edulliseen hintaan siistit huoneet, hyvällä sijainnilla ja sisältää aamupalan, josta saa muutakin kuin sitä pahinta pullaa.

Nyt ollaan San Franciscossa Denny's Dinerissa syömässä brunssia ja matka jatkuu tästä Palo Altoon, Golden Gatelle ja illalla ehkä ihan pikkusen drinksuille johonkin paikalliseen pubiin ;)
Halit ja terkut sinne kotiin! P.S täällä on +16 astetta ja aurinko porottaa! IHANAA!

Love, M



























1 kommentti:

  1. Sillä mm. viimekerralla säästetyllä 12 dollarilla tuliaisia sitte mulle eikö nii ;)

    VastaaPoista