lauantai 12. tammikuuta 2013

From New York to Southern Cal

Aurinko nousee kirkkaalle taivaalle, olut maistuu hyvältä, läheisen Nick's Coffee Shopin aamupala ei petä - Viimeinen aamu Long Island Cityssä ei voisi alkaa paremmin!

Syötyämme aamupalalla noin päivittäisen saantisuosituksen verran kaikkea kivaa, lähdimme hakemaan edellispäivänä jätettyjä pyykkejä. Tähänhän se aamun hyvä buugi sitten loppuikin. Intialaisen pesulapalvelun veijarit eivät olleet kovin tarkkoja aikataulusta ja pyykkien saanti myöhästyi sovitusta ajasta pari tuntia, onneksemme olimme kuitenkin varanneet riittävästi aikaa ehtiäksemme lennolle. Lentokentällä luvassa oli aina niin ihanaa odottelua, eikä jetBluenkaan toiminta vakuuttanut. Lennolle kuitenkin päästiin, vaikkakin aikataulusta myöhässä. Lentokoneessa pääsimme nauttimaan kahden lapsiperheen seurasta. Oikein mukavia pikkuihmisiä, mutta matkan edetessä muuan känkkäränkkä nimeltä turbulenssi saapui lasten seuraksi. Tykki alkoi laulaa. Ääniä. Hajuja.

Taistelu ohi. Jäljellä vain nestemäistä ainetta sisältäviä valkoisia jetBluen paperipusseja ja nukkuvia pieniä ihmisiä. San Diegon lentokentälle laskeutuminen ei tullut hetkeäkään liian aikaisin. Lento oli epämukavin (ja kovan turbulenssin takia kenties pelottavin), jossa kukaan meistä on tähän mennessä ollut. Kaiken lisäksi kalja oli kalliimpaa ku Jyväshovissa. Mutta Californiassa ollaan!

San Diegossa alle tarttui hautajaisauton näköinen futisäipän unelma. Mahtava pirssi siis! Auton lumoissa ollessamme edes se seuraavan yön murju ei kovin paljoa häirinnyt. Toki huoneen tuoksu, jonka Niina osuvasti yhdisti Hevosen hajuksi, oli hieman epämielyttävä.

Tämä oli siis eilistä.

Tänä aamuna karsinasta herättyämme lähdimme kohti Meksikon rajaa ja päädyimme rajalla sijaisevaan Las Americas Premium Outlet Malliin. Ihailimme rajaa ja shoppailimme päivän. Halpaa ku saippua.

Mukava päivä takana - hienoja maisemia ja helvetillinen ruuhka. Ruuhka oli kokemus, joka oli mukavaa ehkä vain tämän yhden kerran. Palmut, vihreys, rannat ja valo ovat kuitenkin sellaisia asioita, joita tulee varmasti kaipaamaan tämän reissun jälkeen.

Saavuimme Los Angelesiin ja päivä alkaa olla paketissa. Yhdet tai kahdet bisset vielä Jaakon kans ja sitten odottamaan huomista.

Lippu korkeella!

-op














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti