perjantai 25. tammikuuta 2013

Good morning Baltimore!

Saavuimme Las Vegasista Dallasin kautta Baltimoreen, Marylandin osavaltion sydämeen. Olimme hotellilla vähän tämän päivän puolella viime yönä. Hotellissa ei mitään vikaa, mutta pakkasen runtelema kaupunki vaikutti vähintäänkin pelottavalta. Maisemat olivat kuin Max Payne -peleistä, jäisiä autoja ja höyräviä kaivoja, eikä tietenkään yhtään ihmistä ulkona (tähän saattoi toki vaikuttaa myös ajankohta, sillä kello löi noin yhtä). Naapurin Subwaysta haettiin yöpalat kyytiin ja nukkumaan.

Hotellin aamupala oli kenties reissun paras, oli pekonia ja munaa jos jonkinlaista. Näin ollen, jos joku sattuu Baltimoreen eksymään, majoittukaa ihmeessä Hampton Inn & Suites Inner Harbor -hotellissa. Baltimoressa kävimme pienen kävelyretken, jonka varrella tarkastimme Peabody Instituten, josta Niinan hulluuden rajamailla kannattama Tori Amos potkittiin ulos hänen kapinahenkisyytensä vuoksi. ;) ( Niina kertokoon tästä oman mielipiteensä)

Baltimoresta ei ihmeitä jäänyt käteen, mutta tulipahan käytyä. Nyt odotamme junaa Washingtoniin, joka on tietysti vähän myöhässä. Kivaa!

Lippu korkeella

-op

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti